perjantai 14. kesäkuuta 2013

Pinnausta

Pikaiset päivitykset kuopalta: kuopan pohja lähestyy (eikä kalliota ole löytynyt, jee!) ja kaupungin miehet kävivät eilen mittaamassa ja merkkaamassa talon kulmat paikoilleen. Tulevan viikonlopun tavoitteena on saada ulkopuoliset viemäröinnit ja sorapeti valmiiksi. Anturamuotit sekä ensimmäinen erä harkkoja saapuvat ensi viikolla tontille. Anturavalu tehdään viimeistään juhannuksen jälkeen ja sitten pääseekin latomaan jo harkkojen ensimmäistä metriä ja sen valamisen jälkeen valetaankin jo alakerran lattia! 

Sitten otsikon aiheeseen. Monet rakentajat ja sisustajat ovat varmasti tutustuneet palveluun nimeltä Pinterest. Siellä käyttäjä voi jakaa kuvia ja linkkejä ja luoda eri teemoihin perustuvia kokoelmia. Me olemme käyttäneet tätä palvelua nimenomaan ideoiden etsimiseen ja olemmekin luoneet muutamia kokoelmia hauskoista ja kekseliäistä jutuista mitkä voisimme toteuttaa myös omaan kotiimme.On mahtavaa kun pääsee kurkkaamaan muiden käytännön toteutuksia ja saa inspiraatiota omaankin touhuun, me kun ei ihan kaikkein idearikkain pariskunta olla. Pinnailujen lomassa on tietenkin se vaara että haluaisi toteuttaa kaikki ne ja sehän ei ole mahdollista, harmi!

Toki palvelusta löytyy myös muihin aiheisiin liittyviä kuvia, esimerkiksi eri matkakohteista ja pukeutumisesta.

Voisin luonnollisesti tehdä tästä pitkän pitkän kuvapostauksen, mutta koska kuvia on niin paljon ja haluaisin myös esitellä kaikki parhaat ideat, taidan tehdä sen myöhemmin osissa, huone tai muu vastaava kerrallaan.
Mutta koska olen malttamaton, nappaan kermat päältä ja tässä muutama idea jotka saivat tulevan isäntäväen hörähtelemään naurusta:


Onko siellä lukijoissa muitakin Pinterestin käyttäjiä, voitaisiin jakaa meidän boardeja? Ja mitä muita keinoja olette käyttäneet ideoiden etsimiseen? Perinteisiä lehtiä? Sisustussuunnittelijaa?

Maria

1 kommentti:

  1. Hei! Minulla on myös ollut Pinterest ihan rakennusprojektin alusta asti käytössä. Pinterestin kautta olen yrittänyt mm. viestiä arkkitehdille ja valaistussuunnittelijalle ajatuksiani, joita voi olla vaikea pukea sanoiksi. Lisäksi olen etsinyt ideoita sisustuslehdistä noin 10 vuoden ajalta, talovalmistajien esitteistä ja nettisivuilta (Suomessa ja Ruotsissa) sekä mm. arkkitehtuurisivustoilta (ArchDaily, Houzz). Näiden linkityksiä löytyykin blogini etusivulta.

    VastaaPoista