tiistai 2. huhtikuuta 2013

Pala maata

Käytiin tekemässä tonttikaupat, vihdoin! Hurjat 843 neliömetriä maata Porvoosta on nyt meidän.

Tien (kaakon) suunnasta

Pohjoinen yläkulma

Koillinen alakulma
Nyt vaan täyttä höyryä eteenpäin että saadaan lopulliset kuvat rukattua, tulevat naapurit kierrettyä ja lupahakemusta sisään! Myös maata pitäisi hieman raapia että nähdään mitä kaikkea tuolla lumen alla on. Hyvin on kyllä satanut talven aikana lunta, reilu puoli metriä näytti olevan lunta kun naapurissa oli jo raavittu pinta puhtaaksi.

Ollaan nyt tavattu molemmat tulevat naapuriperheet heidän kuviensa hyväksymisen osalta, mukavilta ihmisiltä vaikuttavat ja suurinpiirtein saman ikäisiä ollaan, mikä on suuri helpotus. Kauhukuva kun oli äreistä vanhemmista tyypeistä jotka nipottavat kaikesta vain koska voivat!

Maria

P.S.

Koska asiat ja suunnitelmat rakentaessa ei koskaan mene niinkuin on ensin ajateltu, myös Ikean keittiö sai potentiaalisen kilpailijan, Gigantin myymä Epoq ja heidän mallistostaan löytyi lähes samanlainen ovimalli, Integra Valkoinen. Käytiin pyytämässä tarjous ja voin kertoa, että hinta on erittäin kilpailukykyinen Ikean kanssa. Saatiin myös bonuksena liput OmaKoti -messuille, joten ei hävitty yhtään mitään kysyttäessä!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti