maanantai 5. elokuuta 2013

Asuntomessukatsaus, osa 1

Kuten suurinpiirtein kaikilta muiltakin, meiltäkin tulee muutama eri postaus asuntomessuista. Ensimmäisessä osassa käsittelen yleisilmeitä ja hieman pihajuttuja. Muissa osissa käsitellään valaistusta ja pintamateriaaleja sekä hauskoja yksityikohtia!

Tämä "monsteri" tervehti messuille saapuvia!Ensin hieman olo- ja tv-huoneita:


Makuuhuoneita:

 

 
Ruokailutiloja:

 

Kotikuntosali/toimisto/vierashuone/kylppäri:
Ja sitten pari pihajuttua:


Emännän värimieltymykset on helppo hoksata, hah. Messuilta löytyi yllättävän vähän sellaisia märkätiloja joiden kokonaisuus olisi miellyttänyt. Kaikissa oli joku kiva juttu, mutta ei ollut tuon yhden lisäksi sellaista joka olisi houkutellut räpsäisemään kuvan koko tilasta. Saunoista en löytänyt yhtäkään juuri oikeanlaista. Pihoista sen verran, että rakennustapaohjeemme velvoittaa istuttamaan kaksi omena- tai koristeomenapuuta pihalle ja koska etupihamme jää yllättävän isoksi, olen kaavaillut niiden istuttamista sinne. Ehkä voisin laittaa myös mansikkamaan omenapuiden ympärille aurinkoiselle etupihalle? Talon vierustalle taas en haluaisi soraa tai säännöllisesti aseteltuja kiviä, kivempia ne on tuolla tavoin sikin sokin!

Hyvinkään asuntomessuista sen verran yleensä, että oli kyllä melko vaisu anti. Viime vuoden Tampereen messuihin verrattuna ei kyllä kovin montaa uuu -elämystä kirvonnut. Reilun kymmenen talon jälkeen ne alkoivat toistaa itseään eikä mikään oikein enää herättänyt inspiraatiota. Poistuessamme portilla jaettiin erästä iltapäivälehteä maksutta ja kuulin kuinka joku tuumasi takanani sen lehden olleen messujen paras anti. Itselläni ei ole ehkä ihan yhtä negatiivista mielipidettä messuista, mutta kyllä petyin. Että jos joku lukija siellä harmittelee ettei pääse tänä vuonna, niin ei kyllä kannata harmitella enää! Ehkä ensi vuonna kotipaikkakunnallani Jyväskylässä on taas paremmat messut!

Maria

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti