tiistai 17. syyskuuta 2013

Pikainen tilannepäivitys

Hei jee, yli 10 000 lukukertaa! Kiitos teille kaikille mielenkiinnosta! :)

Joskus blogihiljaisuus tarkoittaa sitä, että mitään ei tapahdu, joskus taas sitä, että tapahtuu niin paljon ettei ehdi päivittää. Meillä on nyt tuo jälkimmäinen tilanne. Tai ei voi sanoa että tapahtuisi paljon, koko ajan jotain pientä edistymistä ja emäntäkin on töiden puolesta ehtinyt pyörimään raksalla niin on päivittäminenkin jäänyt, Jonista kun ei kuulemma kynäniekaksi ole.

Mutta asiaan, mitä siellä raksalla on sitten tapahtunut tässä parin viikon aikana:

Kellarin lattiavalu, homman hoiti Lattiamies
Yläkerran rungon toimitus palasina.
(Harvinainen näky näin elementtien kulta-aikana!).
Yhden ontelolaatan korjausleikkaus.
Ontelolaattojen saumavalu
Alimman portaan valu. Muut tulevat elementin mukana
(paitsi ylin pitää myös valaa itse).
Ja tällä hetkellä menossa ulkotäytöt!

Kuvista puuttuu myös autotallin yläpuolen eristäminen, joka on niinkin eksoottista kuin Finnfoamia, pieni vilaus näkyy toki viimeisessä kuvassa. Ja näkyy siinä myös loppuseinän valu (kyllä, juuri se mistä piti myös leikata onteloa pois... Ei naisen mieli taivu siihen miksei sitä väärin mitoitettua onteloa olisi voinut käyttää...).
Ja tuo valkoinen tötterö mitä kaivuumiehemme asentavat on vesisäiliö johon keräämme sadevettä jota voimme sitten käyttää kukkien kasteluun. Sillä oletuksella että ikinä pääsemme siihen vaiheeseen että niitä kukkia voi kastella...

Lähipäivien suunnitelmat ovat seuraavat: maaurakoitsijamme täyttelevät talon ulkopuolta energiapiiriä vaille valmiiksi, perjantaina saadaan loput rappuset ja heti ensi viikolla alkaa yläkerran rungon pystytys. Hieman on jouduttu raapimaan päätä sen aikatauluttamisen suhteen ja pidetään nyt kaikki sormet ja varpaat ristissä että avuksi palkkaamamme timpurit hoitaisivat homman mahdollisimman nopeasti ja hyvällä työnjäljellä. Luotto on kyllä kova, mutta aina pitää vähän jännittää!

Hieman harmaita hiuksia aiheuttaa myös Mittavan pieni mokailu meidän paloikkunoiden suhteen, mutta siitä sitten enemmän kun ratkaisut ovat varmistuneet. :)

Maria

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti