tiistai 14. heinäkuuta 2015

Esittelyt: kylpyhuone

Alakerran kylpyhuone on nyt päässyt siihen pisteeseen asti, että viitsii esitellä jo lähes valmista tilaa. Valmiusaste on perinteinen "listat puuttuu". Ja termostaatti. Mutta eikai kaiken täydellistä valmistumista kannata odotella, tulisi vieläkin pidempiä kirjoitustaukoja. On myös helppo aloittaa tilasta, joka näyttää valmiilta ilman vanhojen tavaroiden paikalletuomista!


Alakerran kylpyhuone on kooltaan n. 5 neliötä ja se toimii asuinkäytössä pääasiassa vessana ja vieraiden kylpyhuoneena (ja mahdollisesti joskus jälkikasvun pesutilana jos sellaisia tulee), kunhan saadaan yläkerran pesuhuone tehtyä. Halusin tilasta melko neutraalin ja aikaa kestävän, joten valitsin pohjaksi "varmoja" elementtejä. Seinälaatat on aikanaan löydetty Tallinnan reissulta ja lattialaatat ovat Laattatukusta. Näistä kerroin jo täällä. Laatat on saumattu Mapei Ultracolor Plus, sävyllä 100. Kattoon valitsin vaaleaa kotimaista vähäoksaista kuusipaneelia. Valaistus on hoidettu led-paneeleilla ja peilissä olevalla led-nauhalla.

Alla listaus kylpyhuoneeseen valituista kalusteista ja muista sisustuksista. Linkit vievät joko valmistajan tai jälleenmyyjän sivuille.

Suihku: Grohe Euphoria.
Lattiakaivo: Purus Desing Neliö Laatta RST
Pesuhana: Hansgrohe Focus 100
Allas: Seko Cynto
Allaskaappi: Ikea GodmorgonTaso: Ikea Aldern
Peili: Ikea Storjorm
Korkea kaappi: Ikea Tyngen
WC-pönttö: Gustavsberg Nautic 5500
Naulakot ja roskis ovat myös Ikeasta, suihuverho on Hemtexistä.

Tässä siis ensimmäinen esittely, lisätietoja saa kysellä. Toivottavasti ei mene ihan kuukautta seuraavaan esittelyyn... :)

Maria

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti