tiistai 26. marraskuuta 2013

Raksakengät

Hiljaista on ollut, hyvästä(?) syystä! Raksalla kävi nimittäin juuri niin kuin monella muullakin: kun akuutein vaihe saatiin selätettyä eli talo ns. kiinni ja lämmöt päälle hanskat putosivat lattiaan niin että kolahti eikä etenemistä ole meidän toimesta juuri tapahtunut. Joni myös ilmoitti, ettei meitä näy raksalla viikonloppuisinkaan ennen puolta päivää, hah. Hyvä vetää vähän henkeä ja pohdiskella asioita ja suunnitella ja haaveilla, kohta jaksaa taas touhuta! Vaikka ollaan me toki edes JOTAIN tehty. Teknisen tilan ja alakerran kylppärin sokkeli on muurattu ja reunoja on vähän liimailtu umpeen, pääsee loppuviikosta sitten pinnoittamaan teknisen tilan lattiaa. Timpurit ovat myös ahkeroineet ulkopuolella yläkerran osalta, eli seiniä on paneloitu, paljon! Ihanaa nähdä "valmista" pintaa (maali vain puuttuu)! Olemme myös jaksaneet keskittyä hieman "paperitöihin", eli tehdä jotain sähkösuunnitelmia yläkertaa varten. Kamalan vaikeaa päättää pistorasioiden paikkoja!

Ensimmäinen tila hahmottuu!
Joni räiski yhtenä iltana terassin seinään laudat.
Hihhii!
Etupuoli on pian valmis.
Vaate-/ompeluhuoneen kulma takapihan puolella.
Siellä on jo ylös asti!

Ja sitten otsikon aiheeseen, eli raksakenkiin. Eri raksablogeissa on kiertänyt haaste kirjoittaa omista raksakengistään ja joku (en nyt kuollaksenikaan muista että kuka, anteeksi, voit ilmoittautua!) päätti haastaa minutkin. Eli luettu on, en vain ihan juuri silloin ehtinyt reagoida... Krhm...

No mutta, meillä on molemmilla ihan asianmukaiset turvajalkineet raksalla, otin vain omistani kuvat. Joni saa sitten kertoa omistaan jos niin halajaa. Minulla on ollut kahdet kengät, ensimmäiset olivat jostain lahjoituksena saadut numeroa liian isot Jalakset, mallista ei ole hajuakaan. Turvallisuussyistä kuitenkin halusin uudet kengät, sopivan kokoiset, koska nuo klonksuivat todella paljon jalassa, myös villasukan kanssa. Eli jos joku siellä haluaa ok-kuntoiset turvakengät kokoa 38, voi kysellä!

Toisiksi kengiksi sitten kävin valikoimassa BockMannin jalkineet, tuommoiset hyvät lenkkarimaiset. Suurin syy merkin valitsemiseen oli varsin edukas hinta (n. 50 euroa) ja suoraan hyllystä löytynyt koko. Ja hyvät ovat olleet!

Raksakengät numero 1.
Raksakengät numero 2.


Meille oli itsestäänselvyys, että raksalla käytetään vain asianmukaisia suojajalkineita, kovasti kun on kaikenlaisia nauloja ynnä muita vaaranpaikkoja tontti täynnä ja jos siellä pitää olla pitkiä aikoja niin kyllähän kunnon kengät on kunnon kengät. Vaikea on ymmärtää ihmisiä jotka raksaavat hyvillä mielin ikivanhoilla lenkkareilla. Jos niillä ei edes juoksemaan lähtisi niin miksi sitten ne olisivat soveltuvat TYÖkengät? Toivottavasti kukaan heistä ei astu naulaan tai pudota lankkua varpailleen!

Hommat jatkukoon!

Maria

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti