sunnuntai 6. huhtikuuta 2014

Kevätmessut

Mekin piipahdimme Helsingin Messukeskuksessa järjestettävillä Kevätmessuilla, liput tapahtumaan pokkasimme arvonnasta joka järjestetiin Koti Lahelaan -blogissa. Meillä oli suunnitelmissa tehdä kaupat lopuista kodinkoneista (jääkaappi, pakastin, pyykinpesukone ja kuivausrumpu), katsella kiukaita, loppuja kiintokalusteita (khh, vessat, vaatehuone) sekä ideoita pihaan. Näistä toteutuivat ensimmäinen ja viimeinen!

Koneiksi meille kaupattiin Siemensiä:

Jääkaappi: Siemens KS36VAW31


Pyykinpesukone: Siemens WM14Q4E0DN 

Kuivausrumpu: Siemens WT46W2E0DN

Saatiin koneista mielestämme hyvä hinta, joka mahtui budjettiimmekin. Koko keittiöön on nyt siis mennyt n. 6800 euroa, koneineen päivineen. En tiedä, mutta minusta kuulostaa ainakin varsin kohtuulliselta. Ja budjetti myös alittui, hiphei siitä! Veikkaanpa, että jää myös viimeiseksi kerraksi...

Kiukaista ainut mielenkiintoinen kohde oli Narvi, joilta olemme katselleet muutenkin kahta eri vaihtoehtoa: Kota Kuru sekä Kota Pallas. Messuilla ei kuitenkaan ollut mitään tarjouksia, joten kiuas jäi tältä erää hankkimatta. Katsotaan asiaa sen ollessa hieman ajankohtaisempi.

Kiintokalusteiden suhteen joko olimme sokeita, tai sitten niitä ei paikalla muutamaa keittiöedustajaa lukuunottamtta juuri ollut, joten tämä jäi edelleen suunnitteluasteelle.

Pihaideoita sen sijaan löytyi. Kuten jotkut ovat ehkä kuvista osanneet tulkita, meillä on melko iso terassi joka tuli sopivasti "kaupan päälle" kun kahden auton autotalli sijoitettiin taloon kiinni. 52 neliötä terassia sisustettavana on melkoinen haaste, joten siihen tarvitaan ideoita. Budjettisyistä terassin suhteen mennään DIY-hengessä niin pitkälle kuin mahdollista. Joni on ilmoittanut olevansa erittäin innokas väsäämään itse kalusteita terassille. Hyvä puolihan siinä on se, että materiaaliksi on helppo valita puu, koska kalusteet eivät ole säälle suoraan alttiina katetun terassin alla. Nämä kalusteet ovat kuitenkin ehkä vasta vuoden päästä ajankohtaisia kun terassia ehtii oikeasti käyttämään, mutta tulipahan ajatuksille jonkinlainen suunta!

Ihana pitkä lankkupöytä, helppo toteuttaa myös itse.

Sympaattinen löhönurkkaus.

Tässä kiehtoivat ihanat värit ja tunnelma.

Myös tällainen lautasohva on kuulemma toteutettavissa itse.

Lavojen reunukset löytyessään ovat mainioita
kukkalaatikoiden reunuksia!
Ihana pieni maja! Tuollainen tuoli olisi mahtava.
Istutustenkin suhteen päässä on möyhynnyt vilisemällä aurinkoisen sään vuoksi, mutta  koska päässä on enemmän visioita kuin valmiita suunnitelmia, jää tämäkin aihe myöhemmäksi.


Nämä eivät varsinaisesti liity mihinkään,
mutta olivat niin hurjan suloisia että piti napata kuva.
En kuitenkaan ehtinyt kysymään mikä tuote oli kyseessä, tunnistaako joku?

Sekava kirjoitus johtuu erittäin väsyneistä fiiliksistä. Ensi kirjoituksessa saatte taas tietää mitä pölyisellä raksalla tapahtuu!

Maria

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti