maanantai 16. kesäkuuta 2014

Iv-putkituksia

Viime ajat raksalla on keskitytty lähinnä ilmanvaihtoputkien asennukseen. Perusputket ovat nyt vedetty ja osittain eristetty, yläkerran kiertoilma vielä uupuu. Aiheesta en osaa kertoa juuri mitään, muuta kuin sen, että olin äärimmäisen huvittunut kun päädyin elämässäni ensimmäistä kertaa tilanteeseen jossa jesaria käytetään sen alkuperäiseen tarkoitukseen. En tiedä mistä se kertoo, mutta naurattipa kuitenkin!


Keittiökin toimitettiin, siinä se sitten odottaa kasausta.

Ja sinne katoaa radonin poistoputki!
Tukivalu 1.
Tukivalu 2.
Talliinkin saatiin oma keskus.
Yläkerran makkarin iv-putkia.

Putkien päiden kohdalle rajautuu keittiön alaslasku. Olohuoneeseen
jää korkeampi huonekorkeus.

Eristehommia!
 Tämmöistä siis näin lyhyesti!

Maria


5 kommenttia:

 1. No eivät nuo putket ole hyvin hallussa minullakaan - nehän jäävät katon sisään piiloon! Työteliästä kesää, lomaa taitaa mennä raksahommissa..;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Menee joo, vastahan se on toinen kesäloma niissä hommissa! Kolmatta ei kyllä enää tule, sano minun sanoneen...! :D Juu, piiloon jäävät ja yritin vähän kosiskella Jonia kirjoittamaan aiheesta niin saataisiin jotain oikeaa tietoa, mutta taitaapi vaivata writer's block ja pahasti. ;)

   Poista
 2. Se Jeesusteippi ei muuten pysy putkissa kovin montaa viikkoa. Osta butyyliteippiä. Se puree ja pysyy loppuelämän. Maksaa noin 25 euroa rulla

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pysyy sen aikaa kun pysyy, Joni tekee noiden kanssa hommia työkseen joten on varmaankin osannut valita tymäkän teipin. Liiman haju oli ainakin sen mukainen. Kumitiivisteethän noissa on sisällä, teippi on ilmeisesti nykyään melko tarpeeton. :)

   Poista
 3. Lähinnä sen takia jesari siihen laitettiin että on mukavampi laittaa paikalleen eristeitäkin kun ei ole sormet auki kokoajan. Eipä iso vaiva ole sutasta teippiä ja tiedossa on että ei se siellä tule pysymään.

  VastaaPoista