sunnuntai 29. joulukuuta 2013

Reikiä lattiassa

Hetkeen ei ole tullut kirjoiteltua itse blogiin mitään vaan parempi puolisko on kirjoitellut vaiheista. Nyt kirjoittelen pienen pätkän rei'istä.

Tilasimme tehtaalta ontelot ilman pienempiä reikiä kun ne ei legendan mukaan ikinä ole siinä kohdassa todellisuudessa kuin pitäisi. Ainut poikkeus oli tuo meidän isoin niin sanottu tekninenkuilu. Se oli osittain avattu mutta ei voinut tehtaaltakaan toimittaa täysin valmiina koska aukko rajoittuu ihan ontelon päähän. Tästä piti siis loppu puolikas työstää itse. Kahtena iltana tuota työstettiin joulupyhien aikaan.

Viemäreiden aukot työstettiin eilen päivällä ja lähes täysi työpäivä siinä vierähtikin kun tarkistusmittailtiin paikat ja työstettiin aukkoja.


Tekninenkuilu. Kuilu jää KHH ja vaatehuoneen väliin "ontoksi".


Keittiön viemäri.

Keittiön puolelle sähköputkille läpivientireikä tekniseentilaan. Saa toisen puolen sähkö/tele/antenni putkitukset vietyä lattiavalun alla kätevästi oikeaan paikkaan mahdollisimman lyhyttä reittiä.

Kylpyhuoneen viemärit.

Kodinhoitohuoneen Kuravexin viemäri.

Toinen läpivienti sähköjä varten. Yläkerran toisen puolen sähköputket tulevat tästä suoraan sähkökeskuksen yläpuolelle.

WC:n viemäröinnit.

Kuvaa hieman alapuolelta rei'istä. Hieman räjähtäneen näköisiä ovat mutta suurin osa jää alaslaskujen sisään tai teknisentilan puolelle niin ei niin suurta merkistystä ulkonäöllä.

Sähkökeskuksen yläpuolelle jäävä aukko sähköputkia varten.

Tällä sahalla leikattiin suorat aukot ja loput meni poraamalla/piikkaamalla.

Poraustekniikka.


Joni

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti