keskiviikko 18. maaliskuuta 2015

70k!

Lukukertoja on kertynyt jo yli 70 000! Mahtavaa, kiitos!

Meillä ollaan käyty joka vuosi Kevätmessuilla Messukeskuksessa ja nyt bongasin ensimmäisen lippuarvonnan tapahtumaan Sarin puutarhat -blogista, joten eikun vain osallistumaan ja onnea matkaan muillekin!

Tässä pikavilautus siitä, mitä raksalla nyt oikein puuhataan...

Jee!


Maria

2 kommenttia:

 1. Hei,
  Päädyin sivuillenne kun etsin Gigantin keittiöistä tietoa. Mikäli olette keksineet/keksitte miten tiskikaappi (kuivauskaappi) tulee koota, niin mieluusti näkisin siitä kuvia :) Reiät on nähtävästi porattava kuivausritilöille itse. Lähinnä ongelmia on juuri kaapin alaosan kanssa.
  Jos vain viitsit, niin kuvia näen mielelläni joko blogissasi tai voit laittaa suoraan sähköpostiinikin riemuntai@gmail.com.
  Kiitos :)

  VastaaPoista
 2. Moikka,

  Tosiaan jätimme kaapin sivuun ensiksi ja kasasimme muut loppuun kun ei 100% varmuutta kasauksesta ollut. Gigantin aspasta, keittiömyyjän ja yhden asentajan kanssa jutelleena tultiin kaikki siihen tulokseen että ohjeet ovat kehnot ja täytyy soveltaa :)

  Sain muutamat kuvat mallikeittiöistä miten niissä on kasattuna, voin lähettää ne eteenpäin sinulle.

  Lyhyesti itse tein kuvien pohjalta näin:

  - laitoin alasaranat paikalleen jotta kuivauskaapin kiskon etäisyyden sai sopivaksi. Jos liian etureunaan jättää ei saranat mahdu.
  - muoviosa tulee alareunan kanssa tasan, taakse se aluprofiili niin että takalevyn saa siihen uraan sujautettua. Puuosa (rima) joka tuli kuivaustelinepaketissa jää käyttämättä kokonaan. 5mm poran terällä porasin lopuksi reiät runkolevyyn ja sitten ruuvit paikalleen. Tuli juuri semmoinen kun sen ajattelinkin.

  VastaaPoista