sunnuntai 15. maaliskuuta 2015

Lattia maalattu!

Ja vain maalattu. Yritän nyt rahansäästömielessä totutella kiiltävään lattiaan (lakka maksaisi useamman satasen lisää), ehkä se siitä vähän himmenee kun kuljetaan ja kalusteet ynnä muut muokkaa näkymää hieman minunlaisemmaksi. Jonille sanoin, että jos se vielä vuoden päästä häiritsee, korjataan asia sitten. Huhuh. Muuten kyllä pidän pinnasta, väri ja tuntuma on mainio ja alakerrassakin kuusi (6) maalikerrosta riitti tasoittamaan röpelöt... Onneksi en ole valinnut mitään muita kiiltäviä pintoja! Kiiltävän lattian hyviin puoliin kuuluu myös valoisuuden lisääntyminen, ehkä se on myös ympäristöystävällistä kun ei tarvita ihan niin paljon keinovalaistusta?

Tässä saatte nauttia (kerrankin) siivotusta kämpästä kuvien kautta, ehkä ensi viikolla olen taas enemmän kirjoitusfiiliksellä!

Olohuonetta.
Olohuonetta toisesta suunnasta. Takka saa pinnoitteen
ylleen pian!
Vielä kun tuon seinän saisi paneloitua...
Yläkerran mauuhuonetta.
Valoa tulvii länteen suuntaavasta ikkunasta,
tämä tila on kesällä varsin lämmin...
Vaatehuoneesta makuuhuoneen suuntaan. Yhtenäinen
lattiapinta on kyllä miellyttävä silmälle.
Alakerran aulaa.
Aula toisesta kulmasta.
Työhuonetta. Täällä lattia on hurjin, mutta
tuntuu jalan alla mukavalta kuitenkin.
Vierashuone.


Mitäs pidätte?

Maria

9 kommenttia:

 1. Mun mielestä upea! Edelleen! Loistavan värinen ja olen yhtä mieltä siitä, että yhtenäinen lattia on näyttävä.

  Ja edelleen yritän rauhoitella sinua tuon kiillon suhteen, itse olen ainakin niin tykästynyt kiiltävään, että muu ei lattialaataksi enää kelvannut. Tosin samoilla jäljillä olen kanssasi, muualle kannattaa valita mattapintaisia materiaaleja. Ja jos et tuohon lattiaan totu, niin kohtuupienellä vavalla sen saa kuitenkin mattapintakseksi. :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, yhtenäinen pinta oli kyllä se mistä pidin kynsin ja hampain kiinni! :D Totutellaan nyt ja katsotaan sitten. Todennäköisesti siinä käy niin, että asia unohtuu ja kun vuosi täyttyy, korjaamisen vaiva tuntuu liian suurelta. :)

   Tämä vaatiikin nyt vain sitten enemmän minun sisustustaidoiltani, mutta eiköhän homma tule kasaan tavalla tai toisella! :)

   Poista
 2. Tää alkaa näyttää iha asunnolta :)

  VastaaPoista
 3. Onpa kiva nähdä tasaharmaata lattiaa, kun itsekin ollaan siihen päätymässä. Nätti lattiastanne kyllä tuli, eikä ainakaan mun mielestä tuo korkeakiiltoisuus sitä rumenna :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä että on taas näistä meidän kokeiluista hyötyä myös muille! :D Ei rumenna juu, omat mielikuvat olivat vain ihan erilaisia ja nyt pitää tottua kun tulikin tällainen yllätys.... :)

   Poista
 4. Hyvä se on :) ja vaikka nyt hieman ottaisi päähän, niin todennäköisesti silmä tottuu ja vähän ajan päästä se tuntuu juuri oikealle :) Tuleeko teille muuten kynnykset oviaukkoihin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ei nyt varsinaisesti ota päähän, mutta joutuu tätä hieman sulattelemaan kun suunnitelmat ja mielikuvat olivat jotain ihan muuta.

   Kynnykset tulee äänieristyksen vuoksi, ei kulkeudu sitten ovien alta mökää. Siksi me vedettiinkin tulo- ja poistoilmat kaikkiin huoneiisin! :)

   Poista