maanantai 30. maaliskuuta 2015

Lupaus lopusta

Pitkän puurtamisen jälkeen raksalla on alkanut toden teolla se työvaihe, jossa tehdään lopullisia, viimeisiä pintoja. Yksi asia toisensa jälkeen voidaan ruksata tehdyksi ja se tuntuu hyvältä. Kyllä tämä taitaa ihan oikeasti joskus siis valmistua!

Parin viikon aikana on tehty mm. keittiötä, joka jäi kylläkin kesken kun huomattiin yksi virhe suunnittelussa ja nyt odotellaan vastauksia reklamaatioon, tästä sitten lisää kun asia on selvinnyt. Myös laatoitukset pääsivät alkuun kun saimme vahvistusta joukkoihimme isäni kaverilta. Nyt on laatoitettu alakerran kylpyhuoneen sekä yläkerran vessan seinät. Lattiat uskallamme jo tehdä itse, kun Joni sai hyviä neuvoja. Saunan pesuhuoneen seinät jäänevät muuton jälkeiseen aikaan tehtäväksi. Takka on saanut myös lopullisen pintansa (joka on täydellinen) ja porraskuilun seinien paneloiminenkin on aloitettu! Kun tuntuu olevan enemmän sääntö kuin poikkeus nämä yömyöhäiset bloggaushetket, tässä taas läjä kuvia...


Takka. Ihana.
Asennettiin tuollainen mittari leivinuunin puolelle,
osataan sitten aikanaan ihmetellä lämpöjä.

Yläkerran vessan seiniä! Tuo kukkalaatta on kyllä mainio. Saumat
luonnollisesti vielä puuttuvat, mutta ensi viikolla varmaan ilmestyvät seinille.
Alakerran kylpyhuoneen seinälaattaa. Sekin on
kovin nättiä!
Panelointiurakka aloitettiin korkeimmalta
seinältä, tässä näkymä alakerrasta.
Ja tässä yläkerrasta... Kattolistatkin löysivät paikalleen heti!

Paneelit pilkistävät puoliseinän takaa.
Paneelia ja portaiden matoksi valittu Earth.

Paneeli on siis Effex Design sisustuspaneelia sävyssä Cloud. Takan sävy on Weberin 430 T020, jos jotakuta mietityttää! Itseäni ainakin jännitti viimeiseen asti, koska mistään ei oikein tahtonut löytyä kuvia tai mallipintoja tuosta väristä, mutta riski oli todellakin sen arvoinen.

Maria

2 kommenttia: